Lever Cake

Ik heb helaas geen idee van wie dit recept is.
De enigste naam die ik wel heb is Natascha.
Zie je je eigen recept? Geef me dan even een berichtje.
Dan plaats ik je © erbij!

©Natascha

Benodigdheden:

3 eieren 
2/3 kop olijfolie of zonnebloemolie 
1/3 of een 1/2 pond lever [kippen,rund of ander dier] 
2 koppen meel [ik heb lekkere tarwemeel gebruikt] 
1 theelepel knoflook [poeder of vers geperst]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~Oven voorverwarmen tot 250 gr 
eieren en olie in blender mixen 
lever in stukken snijden en in blender meemixen 
knoflook toevoegen 
en het meel [evtueel meer meel] 
mixen tot je een smeuige massa krijgt 
een bakplaat invetten en daar de massa op verspreiden. 
Bakken in 10 tot 12 [ik heb 20 ]minuten of tot de bovenkant droog is en bruin wordt. 
Uit de oven halen en 5 minuten af laten koelen 
Dan de plaat op een snijplank omkeren en de cake in reepjes en dan blokjes snijden. 
een zakje maken en luchtdicht verpakken of in zakjes in de vriezer!! 

Je kunt er ipv de lever ook andere dingen in doen, zoals zalm/tonijn of andere vieze stinktroep voor de honden

Maak jouw eigen website met JouwWeb